Skip to main content

Exacta Digital är en av Stockholms ledande webbyråer med fokus på webb. Vi har ett erfaret och kompetent team som besitter bred kunskap inom allt från design till sökordsoptimering. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå sina mål genom att skapa användarvänliga och effektiva webbplatser.

Kreativ och strategisk webbdesign

Vi har en passion för att skapa unik och attraktiv design som fångar användarens uppmärksamhet men framförallt genererar riktiga resultat. Vårt team består av erfarna designers som har en skarp blick för detaljer och en förmåga att förverkliga kundens vision.

Vi arbetar nära med våra kunder för att säkerställa att de får en webbplats som speglar deras varumärke, ger en positiv användarupplevelse och effektivt når de mål som identifierats under projektets början.

Sökordsoptimering för bättre synlighet

För att nå framgång på nätet är det viktigt att ha en webbplats som är synlig på sökmotorer. Vi erbjuder sökordsoptimering (SEO) som hjälper våra kunder att öka sin synlighet på sökmotorer som Google. Vårt team har en djup förståelse för hur sökmotorer fungerar och vad som krävs för att ranka högt i resultaten.

Genom en kombination av on-page, off-page och tekniska optimeringar säkerställer vi att våra kunders webbplatser är väl synliga för sökmotorer.

Kraftfull onlineannonsering

Vi erbjuder en mängd olika digitala marknadsföringslösningar för att hjälpa våra kunder att nå sina mål. Vårt team har erfarenhet inom områden som sökmotorannonsering och social media marknadsförning. Vi arbetar nära med våra kunder för att skapa en lösning som är anpassad efter deras behov och budget.

Grym service

Vårt mål är att alltid leverera en högkvalitativ service till våra kunder. Vi har en kundfokuserad inställning och strävar efter att alltid gå den extra milen för att säkerställa att våra kunders behov blir tillgodosedda. Vi tror på ett långsiktigt samarbete.

Så om du söker en pålitlig och erfaren webbyrå i Stockholm eller Uppsala, tveka inte att kontakta oss på Exacta Digital. Vi är redo att hjälpa dig med allt från webb till Google Ads och sökordsoptimering.

Tillsammans kan vi leda din verksamhet till digital framgång.