Skip to main content
Alla

Gör din mobiltelefon till din egen

By 21 June 2024No Comments

Din mobiltelefon är en trogen följeslagare i vardagen. Den används för allt från kommunikation och underhållning till shopping och bankärenden. Att göra din mobiltelefon personlig gör den inte bara roligare att använda, det kan också vara praktiskt.

Här är några tips:

Anpassa utseendet:

 • Bakgrundsbild och låsskärmsbild: Välj en bild som du gillar och som får dig att må bra. Du kan använda en bild på dig själv, dina nära och kära, ett vackert landskap eller något annat som inspirerar dig.
 • Tema och ikonpaket: Det finns många olika teman och ikonpaket att ladda ner för din mobiltelefon. Med ett nytt tema kan du ge din telefon en helt ny look and feel.
 • Widgets: Widgets är små program som visas på din hemskärm. Du kan använda widgets för att visa information som väder, klocka, kalender och nyheter.

Organisera dina appar:

 • Skapa mappar: Om du har många appar kan det vara bra att skapa mappar för att organisera dem. Du kan till exempel skapa en mapp för sociala medier, en mapp för spel och en mapp för nyhetsappar.
 • Flytta appar: Du kan flytta appar runt på din hemskärm och i dina mappar. Tryck och håll på en app och dra den sedan till den plats du vill att den ska vara.
 • Avinstallera appar: Om du inte längre använder en app kan du avinstallera den för att frigöra utrymme på din telefon.

Använd tillbehör:

Det finns många olika mobil tillbehör som kan göra din mobiltelefon mer användbar och personlig. Här är några exempel:

 • Fodral: Ett fodral skyddar din telefon från repor och stötar. Det finns fodral i alla möjliga färger, material och mönster.
 • Skärmskydd: Ett skärmskydd skyddar din telefons skärm från repor och sprickor.
 • Hörlurar: Med hörlurar kan du lyssna på musik, poddar och ljudböcker utan att störa din omgivning.
 • Powerbank: En powerbank är en extern batteribank som du kan använda för att ladda din telefon när du är på språng.
 • Bilhållare: En bilhållare gör det enkelt att använda din telefon som GPS eller handsfree när du kör bil.

Phonecare – Din butik för mobiltillbehör

Phonecare är en butik som säljer mobiltelefoner och tillbehör. De har ett brett utbud av produkter från kända varumärken till bra priser. Du kan handla online eller i en av deras butiker.

Förutom att sälja produkter erbjuder Phonecare också reparationer av mobiltelefoner och surfplattor. De har kunniga tekniker som kan hjälpa dig med allt från trasiga skärmar till batteribyten.

Gör din mobiltelefon till en del av dig

Genom att anpassa utseendet, organisera dina appar och använda tillbehör kan du göra din mobiltelefon till en del av dig. Det finns oändliga möjligheter att vara kreativ, så ha kul och experimentera dig fram till din perfekta mobiltelefon.