Skip to main content

Att sälja produkter eller tjänster är en konst som kräver kunskap, erfarenhet och en stark vilja att lyckas. För många entreprenörer kan försäljning vara en utmaning, och det är där John Jonasson kommer in i bilden.

 

John Jonasson är en entreprenör och författare med över 20 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Han har hjälpt hundratals företag att öka sin försäljning och nå sina mål, och han delar med sig av sina erfarenheter på sin hemsida, JohnJonasson.se.

 

JohnJonasson.se hittar du inte bara information om Johns bakgrund och karriär, utan också hans böcker och mycket mer. Hans senaste bok, “Sälj som John”, har blivit en stor succé och innehåller praktiska tips och strategier för att förbättra dina försäljningsfärdigheter.

 

Men John erbjuder inte bara kunskap genom sina böcker. Han är också en eftertraktad marknadsföringskonsult som har hjälpt företag och organisationer att nå sina försäljningsmål. På JohnJonasson.se kan du läsa mer om de olika expertiser som John besitter, och hur du kan använda hans kunskap och kompetens till att öka omsättningen i ditt företag eller era tjänster.

 

Sökmotoroptimering med John

Utöver det har John också en blogg på sin hemsida där han delar med sig av sina tankar och idéer om försäljning, entreprenörskap och digital marknadsföring. Här kan du läsa om allt från de senaste trenderna inom marknadsföring till praktiska tips för att förbättra din försäljning. Exempel kring digital marknadsföring som John skriver om är sökmotoroptimering, content marketing och AI.

Sökmotoroptimering, eller SEO som det heter på engelska, är en viktig del av digital marknadsföring. Det handlar om att optimera din webbplats och dess innehåll för att synas högt upp i sökresultaten på sökmotorer som Google. Det kan innebära att skapa relevant och kvalitativt innehåll, använda rätt sökord och ha en välstrukturerad webbplats.

 

Så om du vill ta din försäljning till nästa nivå, besök JohnJonasson.se och ta del av hans expertis och kunskap. John har hjälpt hundratals människor och företag att nå sina mål, och han kan hjälpa dig också.