Skip to main content
Alla

ByggLove Bemanning löser personalbehov inom bygg & anläggning

By 2 May 2023No Comments

Byggbranschen är en av de största sektorerna i Sverige, och personalbehovet inom denna bransch är ständigt ökande. Detta är där ByggLove Bemanning kommer in i bilden. Vår ambition är att bemöta det ökande behovet av kvalificerade yrkesarbetare i byggbranschen och att samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare inom byggbemanning.

Vad erbjuder vi?

ByggLove Bemanning erbjuder ett brett utbud av byggkompetenser, inklusive snickare, murare, elektriker, VVS-installatörer, plattsättare, och mycket mer. Vi arbetar med kunder inom både den offentliga och privata sektorn, och våra projekt varierar från mindre till stora.

Vår personalstyrka består av erfarna yrkesarbetare som är välutbildade och som ständigt vidareutbildas för att hålla sig uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom byggbranschen. Våra anställda är också noga utvalda för att säkerställa att de passar in i vår företagskultur, där respekt för varandra, följa lagar och regler, och en positiv arbetsmiljö står högt på agendan.

Attraktiv arbetsgivare

Som arbetsgivare är det viktigt för oss att skapa en positiv arbetsmiljö där våra anställda kan trivas och utvecklas. Vi ser till att erbjuda våra anställda konkurrenskraftiga löner, förmåner, och karriärmöjligheter. Vi har också en policy för att ständigt förbättra arbetsmiljön, vilket inkluderar säkerhet, hälsa och välbefinnande.

Hållbar verksamhet

Genom att upprätthålla en balans mellan vårt bemanningsuppdrag och vår företagskultur kan vi driva vår verksamhet på ett hållbart sätt. Vi strävar efter att sprida yrkesglädje bland våra anställda och kunder, samtidigt som vi bidrar till att lösa personalbehovet inom byggbranschen.

Sammanfattning

ByggLove Bemanning är den ultimata lösningen för företag inom byggbranschen som letar efter kvalificerade yrkesarbetare. Vi är stolta över att vara en attraktiv arbetsgivare inom byggbemanning, och vi arbetar ständigt för att förbättra vår företagskultur och arbetsmiljö. Med oss kan du vara säker på att du får högkvalitativ personal och samtidigt bidra till en hållbar verksamhet inom byggbranschen.