Skip to main content

Mat är något alla behöver och i alla tider har detta varit ett tidskrävande moment. I dagens moderna samhälle finns dock andra, mer effektiva lösningar – cateringfirmor. Men när är det egentligen läge att anlita en cateringfirma? Och vilket företag erbjuder bäst catering i Stockholm?

Litet sällskap eller större fest?

Om man inte är speciellt många så går det bra att laga all mat själv. Men det kan bli desto klurigare att lösa allt inför en större fest – tex ett gigantiskt företagsevent på Globen i Stockholm. I sådana fall är det extremt värdefullt att anlita en cateringfirma som lagar maten och ordnar allt runtom – istället för att du själv ska stressa och slita slita med maten i ett alldeles för litet kök.

Färdig meny eller specialare?

Cateringfirmor har ofta färdiga menyer med diverser läckerheter som kan fylla matbordet, men de erbjuder sig många gånger också att hjälpa till att komponera en unik cateringmeny – precis som du vill ha den. En catering meny som tar tillvara på allas behov och önskemål och ser till att mätta allas magar.

Cateringbuffé?

Oavsett om du planerar julbord, studentmottagning, firmafest, event eller 50-årsfest så krävs god mat. Om många gäster ska serveras under en längre tid kan en catering buffé vara något att fundera på. Med en cateringbuffé får gästerna själva välja vad de vill äta och detta kanske är det bästa alternativet ifall det till exempel kommer både köttätare och vegetarianer på festen, eller om någon är gluten- eller laktosintolerant eller kräver annan form av specialkost. Genom att beställa en cateringbuffé blir det enkelt att erbjuda en meny som passar bra för alla.

Hyra bestick, porslin eller glas till festen?

Ok, maten är en sak. Men resten då? Finns tillräckligt med porslin, bestick och glas m.m.? Många cateringfirmor erbjuder (förutom att laga all mat) även möjligheten att hyra just porslin, glas och bestick. Med detta tillval har du en effektiv paketlösning som låter dig fokusera på det du tycker är roligast – gästerna!

Bäst Catering i Stockholm

Söker en bra och tillförlitlig catering i Stockholm så finns många alternativ. Besök deras hemsidor och se vad de erbjuder. Vi har tidigare anlitat många cateringföretag, bl.a Stockholm Food Catering & Event som enligt oss erbjuder bäst catering i Stockholm. Men det finns fler. Kontakta olika och låt dem veta vad du söker, jämför sedan de olika alternativen som erbjuds.

Ska du anlita en cateringfirma?

  • Är det få gäster eller blir det en större fest?
  • Färdig meny, buffé eller specialare?
  • Behövs bestick, porslin eller glas?
  • Kontakta olika cateringfirmor för att jämföra deras utbud